Wie zijn wij

Petra & DannyMijn naam is Petra Matheussen, geboren in 1970 en opgegroeid in de stille kempen, in Vorselaar. Mijn studies heb ik afgewerkt aan de tuinbouwschool in Herentals alsook het zevende jaar bloemsierkunst onder leiding van Mevr. Bresseleers. Nadien heb ik vele jaren in een groot tuincentrum ervaring op gedaan, zeg maar de knepen van het vak geleerd.
In 2002 was ik, samen met mijn man, klaar om mijn creativiteit te laten groeien in een eigen winkel en zo werd “Het Groene Huis” een feit.

Werken met droogbloemen, looddecoraties waren de begin ingrediënten. Al snel groeide dit verder uit naar snijbloemen, bloemstukken en onze creatieve workshops. Workshops met natuurlijke materialen alsook werken met klei en textielverharders maakte ons groot en sterk in de omliggende gemeenten. De mensen ertoe aanzetten om hun eigen creativiteit te laten ontplooien is een grote voldoening voor mij.

Op 22 november 2014 verhuisde onze winkel van Heffen naar Willebroek.
Na 12 jaar in de mechelbaan te Heffen staan wij volledig open voor een nieuwe uitdaging.
De nieuwe winkel ligt centraal gelegen in een winkelstraat van Willebroek op het gelijkvloers van “SeniorPlaza”.
Juist om de hoek bevindt zich het ziekenhuis en dat is gemakkelijk te voet te bereiken.

Is het moeilijk voor u om naar de winkel te komen?  Geen probleem, wij leveren graag bij u thuis.

Onze workshops zullen blijven doorgaan in de Mechelbaan te Heffen, waar we in een gezellige ruimte met een tasje koffie of thee onze creatie tot stand laten komen.

Wij verwelkomen jullie graag op beide locaties!