Tijd om de bloemetjes buiten te zetten

Kleurenfestijn
Violen met kleine en grote bloemen in talloze kleuren zijn de populairste lentebloeiers. Feloranje, donkerrood, knalgeel, zachtroze of lichtblauw… ze zijn er in haast alle denkbare kleuren. Voeg er primula’s en Madeliefjes (Bellis) in felle zuurstokkleuren bij om de kleurenexplosie compleet te maken. Een bonte kleurenmix maakt je balkon of terras extra vrolijk en energiek. Vind je dit toch iets te heftig? Relax! Eén hoofdkleur of ton-sur-ton zorgt voor een rustige lentesfeer.

Aan de slag
Haal potten, bakken, kannen, schalen, blikken, emmers en teilen tevoorschijn, vul deze met grond en beplant ze met kleur. Zorg wel voor een afvoergaatje in de bodem zodat overtollig (giet)water weg kan vloeien. Geen gaatje? Geen probleem! Stort in dat geval een laagje hydrokorrels onderin de pot. Geef alleen water op het moment dat de grond droog aanvoelt. Haal ook af en toe de uitgebloeide bloemen weg. Dan krijgen je lentebloeiers steeds nieuwe knoppen.

Fris en vrolijk
Violen, primula’s en Madeliefjes zijn makkelijke types die weinig verzorging vragen. Geef alleen water op het moment dat de grond droog aanvoelt. Haal ook af en toe de uitgebloeide bloemen weg. Dan krijgen je lentebloeiers steeds nieuwe knoppen en blijft je balkon of terras fris en vrolijk.

Voorjaarsliefde
Vrolijke voorjaarsbloeiers spreken al eeuwen de taal van de liefde. Met een viool zeg je ‘Ik denk aan jou’, terwijl de Primula luid en duidelijk zegt ‘Je bent mijn eerste liefde’. En als je bloemblaadje voor bloemblaadje van de Madelief plukt, neem je alle twijfels weg of hij of zij wel of niet van jou houdt…

Bron: mooiwatplantendoen.nl

Bloemen abonnement

Op afgesproken tijdstippen een prachtig boeket of bloemstuk aan huis laten bezorgen, is dat geen leuk idee?
Wekelijks of maandelijks een mooi seizoensboeket of bloemstuk bij uw bedrijf op de balie of de vergadertafel of gewoon bij u thuis.
Uw omgeving fleurt ervan op en uw gasten krijgen een goede eerste indruk van uw organisatie!
Wij verwijderen het oude boeket en zetten meteen het frisse boeket op de gewenste plek.

De kostprijs van het abonnement kun je zelf bepalen, bvb maandelijks een boeket van 25 euro.
Bedrijven ontvangen per een factuur.

Voor meer informatie klik hier.

Bloemen geschenkbon

Wil je iemand een plezier doen met bloemen, maar weet je even niet wat hij of zij wenst.
Waarom geef je dan geen bloemenbon cadeau? Dit kan in iedere prijsklasse!
Je kan deze cadeaubon afhalen bij ons in de winkel te Willebroek.

Welkom

Het Groene Huis heet u van harte welkom op haar vernieuwde website!
Vanaf heden kan u ook een boeket bestellen via onze webshop.